Jump to content


Photo

[PC] Atomic World of Tanks Thread


  • Please log in to reply
7215 replies to this topic

#21 nobody813

nobody813

    Champion

  • Atomican
  • 6,533 posts
  • Location:Tasmania

Posted 14 April 2011 - 07:41 PM

Finally got around to buying an SPG. Very first run I only made 1 kill. When we go to the end of game stats I realized that that 1 kill was Mozzie! haha
Since I started Beta, Mozzie was always online, but I've never seen him in a game. I finally play with him and I blow him up.
Feel the love in that.

Of those maps, Karelia is new to me

I think I've played Karelia with you.

Ah ok

I'll be going on there pretty much now

Portal 2 is downloading fairly slowly, so I don't think either will affect the other too badly

"Nobody, including Nobody, knows what Nobody is doing..." - millen

 

Intel Core i5 4670K | ASRock Z97 Extreme4 | 16GB G.Skill Ares DDR3 | EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 4GB | Cogage Arrow | 500GB Samsung 850 Evo | 2TB & 1TB Seagate 7200.14's | Corsair RM650i | Fractal Design Arc Midi


#22 Opy

Opy

    Primarch

  • Atomican
  • 1,623 posts

Posted 15 April 2011 - 09:24 AM

Posted Image

Reality is just an illusion brought on by a lack of alcohol.

WoT quote: "DishD (5:45:44 PM) ur a bad man Opy, funny as fuk but very Bad!"

QUOTE (Mac Dude @ May 15 2014, 06:47 PM) * I'm in. I'm so serious about this that I've already had 2 practice losses!


#23 nobody813

nobody813

    Champion

  • Atomican
  • 6,533 posts
  • Location:Tasmania

Posted 15 April 2011 - 09:40 AM

Lol, that's silly :P After looking at an image on "that" map, yes I have been on it I didn't get to do much last night So far I've unlocked the M3 Light tank, Marder II, and T-46, all of which I have not bought yet I'll be keeping my M2 light tank, as it it awesome I am currently working on unlocking all other tier III tanks and TD's EDIT: Also OP has been updated with new links

Edited by nobody813, 15 April 2011 - 09:40 AM.

"Nobody, including Nobody, knows what Nobody is doing..." - millen

 

Intel Core i5 4670K | ASRock Z97 Extreme4 | 16GB G.Skill Ares DDR3 | EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 4GB | Cogage Arrow | 500GB Samsung 850 Evo | 2TB & 1TB Seagate 7200.14's | Corsair RM650i | Fractal Design Arc Midi


#24 bigtye

bigtye

    Apprentice

  • Quark
  • 84 posts
  • Location:Melbourne

Posted 15 April 2011 - 09:43 AM

I'm trying to finally unlock my T34 (Russian med) and nearly at KV unlock as well. Just so short of credits. Only running my gift tanks of valentine and M4E2 and a T28 that I've bought. The valentine has great armour but just lacks punch, can't hurt many tanks at tier 5. The M4E2 has been good but needs to use HE rounds against tanks same as itself of higher tier as the AP rounds are just too low penetration. Been enjoying finally playing live now though, good to be done with the beta. Tye
ibuiltit
e8500 cpu, GB EP45 ds4p, Asus 5850 1gb gpu, Xigmatek S1283 HSF lapped, Asus Xonar DX sound card, TT Armour case, Corsair 750TX psu HDD 750gb & 500gb F1 spinpoint, zboard, G5 mouse, Beyerdynamic DT234 phones, logitech Z263 speakers,
It's like the rage that I feel from being bombarded with stupid is sitting in my sack and squeezing all the life from my balls, . disolusiond

#25 nobody813

nobody813

    Champion

  • Atomican
  • 6,533 posts
  • Location:Tasmania

Posted 15 April 2011 - 12:14 PM

I'm trying to finally unlock my T34 (Russian med) and nearly at KV unlock as well. Just so short of credits. Only running my gift tanks of valentine and M4E2 and a T28 that I've bought. The valentine has great armour but just lacks punch, can't hurt many tanks at tier 5. The M4E2 has been good but needs to use HE rounds against tanks same as itself of higher tier as the AP rounds are just too low penetration.

Been enjoying finally playing live now though, good to be done with the beta.

Tye

Nice

I'm still at Tier II :(

I'm doing the same as before, upgrading an researching everything

I have added you to the OP

"Nobody, including Nobody, knows what Nobody is doing..." - millen

 

Intel Core i5 4670K | ASRock Z97 Extreme4 | 16GB G.Skill Ares DDR3 | EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 4GB | Cogage Arrow | 500GB Samsung 850 Evo | 2TB & 1TB Seagate 7200.14's | Corsair RM650i | Fractal Design Arc Midi


#26 TinBane

TinBane

    Super Hero

  • Mod
  • 21,537 posts

Posted 15 April 2011 - 01:16 PM

I'm downloading the client at the moment :) How many updates are they pushing out? Got quota limitations. Also, how does it run on lower end graphics? I might be forced into trying it on a laptop.
Romans 10:3 absit iniuria verbis

#27 Opy

Opy

    Primarch

  • Atomican
  • 1,623 posts

Posted 15 April 2011 - 01:57 PM

Going from a functioning Beta install to full release was a patch of about 16MB. Nob has been monitoring developments more than I have, but I've not heard of any patching planned. Other than visual range, I run everything on lowest graphics and get about 140 fps at peak, dropping down to about 50fps when the screen gets busy (looking through bushes is a bit heavy on the GPU). That's running GTS295s in quad-SLI My GFs PC runs an old 8600GT and on there I get about 40fps dropping down to about 11fps. And the image looks rather grainy. Definately playable but have to deal with a slight disadvantage in game play.

Reality is just an illusion brought on by a lack of alcohol.

WoT quote: "DishD (5:45:44 PM) ur a bad man Opy, funny as fuk but very Bad!"

QUOTE (Mac Dude @ May 15 2014, 06:47 PM) * I'm in. I'm so serious about this that I've already had 2 practice losses!


#28 nobody813

nobody813

    Champion

  • Atomican
  • 6,533 posts
  • Location:Tasmania

Posted 15 April 2011 - 04:07 PM

I'm downloading the client at the moment :)
How many updates are they pushing out?
Got quota limitations.

Also, how does it run on lower end graphics? I might be forced into trying it on a laptop.

Which ISP are you with?

If they have their own file server, I'll look into it for you

I put the Australian stuff there just for this

2 of my mates have fairly crap cards, an 8600GT (with Athlon 64 X2) and a HD 3450 (with a Pentium 4), and it's just playable on those

Oh and what is your name ingame? I'll add it to the OP and my friends' list

"Nobody, including Nobody, knows what Nobody is doing..." - millen

 

Intel Core i5 4670K | ASRock Z97 Extreme4 | 16GB G.Skill Ares DDR3 | EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 4GB | Cogage Arrow | 500GB Samsung 850 Evo | 2TB & 1TB Seagate 7200.14's | Corsair RM650i | Fractal Design Arc Midi


#29 TinBane

TinBane

    Super Hero

  • Mod
  • 21,537 posts

Posted 15 April 2011 - 04:47 PM

Haven't got ingame yet. Signed up today at work. My signup name is TinBane :) I've dled the game and patch now :)

Edited by TinBane, 15 April 2011 - 04:48 PM.

Romans 10:3 absit iniuria verbis

#30 nobody813

nobody813

    Champion

  • Atomican
  • 6,533 posts
  • Location:Tasmania

Posted 15 April 2011 - 05:41 PM

Haven't got ingame yet. Signed up today at work.
My signup name is TinBane :)
I've dled the game and patch now :)

Nice

Hope you enjoy the game mate

Hopefully you'll (as all other atomicans) be on the same team as me :) (not that I'm good, I just like playing with players I know of)

"Nobody, including Nobody, knows what Nobody is doing..." - millen

 

Intel Core i5 4670K | ASRock Z97 Extreme4 | 16GB G.Skill Ares DDR3 | EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 4GB | Cogage Arrow | 500GB Samsung 850 Evo | 2TB & 1TB Seagate 7200.14's | Corsair RM650i | Fractal Design Arc Midi


#31 mohawk

mohawk

    Champion

  • Atomican
  • 4,806 posts
  • Location:Sydney

Posted 15 April 2011 - 06:04 PM

Yesterday avro I got my fully upgraded 100% crew Stug III back on the line. Gee it feels good to be back! Now the hard slog to get back to my beloved Ferdi!
Atomic's Most Recommended Psu's Thread. http://forums.atomic...p?showtopic=266

#32 nobody813

nobody813

    Champion

  • Atomican
  • 6,533 posts
  • Location:Tasmania

Posted 15 April 2011 - 06:07 PM

Yesterday avro I got my fully upgraded 100% crew Stug III back on the line. Gee it feels good to be back!

Now the hard slog to get back to my beloved Ferdi!

Nice mate

I'm on there now, still going through the tier II's

"Nobody, including Nobody, knows what Nobody is doing..." - millen

 

Intel Core i5 4670K | ASRock Z97 Extreme4 | 16GB G.Skill Ares DDR3 | EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 4GB | Cogage Arrow | 500GB Samsung 850 Evo | 2TB & 1TB Seagate 7200.14's | Corsair RM650i | Fractal Design Arc Midi


#33 nobody813

nobody813

    Champion

  • Atomican
  • 6,533 posts
  • Location:Tasmania

Posted 15 April 2011 - 09:03 PM

I'll say one thing, the timing for the server restart is BS for Aussies EDIT: TinBane, I mucked around with the graphcis settings Turning off grass really boosts the frame rate I've put mine down to medium, and it's running great

Edited by nobody813, 15 April 2011 - 09:43 PM.

"Nobody, including Nobody, knows what Nobody is doing..." - millen

 

Intel Core i5 4670K | ASRock Z97 Extreme4 | 16GB G.Skill Ares DDR3 | EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 4GB | Cogage Arrow | 500GB Samsung 850 Evo | 2TB & 1TB Seagate 7200.14's | Corsair RM650i | Fractal Design Arc Midi


#34 mohawk

mohawk

    Champion

  • Atomican
  • 4,806 posts
  • Location:Sydney

Posted 16 April 2011 - 01:22 AM

Got my first "Top Gun" today and what a top gun it was. Me (Marder II) on 6, enemy arty (sturmpanzer II) on 6. I knew if I wanted top gun I had to fight harder.

Well I pulled a rabbit out of my arse and got the last three of them. Ended on 9. Also killed 1 Lee, Pz IIIa, M3 Stuart, Su-76 (one shot), M37 and Marder II all by myself. The others all had from 30 to 50% damage on them.

Posted Image
Posted Image


I'll say one thing, the timing for the server restart is BS for Aussies


I can't agree more this. Sucks big time.

Edited by mohawk, 16 April 2011 - 01:25 AM.

Atomic's Most Recommended Psu's Thread. http://forums.atomic...p?showtopic=266

#35 nobody813

nobody813

    Champion

  • Atomican
  • 6,533 posts
  • Location:Tasmania

Posted 16 April 2011 - 09:42 AM

That's awesome My best is 4 kills, in the M2 Light I think In the Beta I got 7 kills on a few tanks, but still behind yours

"Nobody, including Nobody, knows what Nobody is doing..." - millen

 

Intel Core i5 4670K | ASRock Z97 Extreme4 | 16GB G.Skill Ares DDR3 | EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 4GB | Cogage Arrow | 500GB Samsung 850 Evo | 2TB & 1TB Seagate 7200.14's | Corsair RM650i | Fractal Design Arc Midi


#36 Opy

Opy

    Primarch

  • Atomican
  • 1,623 posts

Posted 16 April 2011 - 11:35 AM

Grats Mowie. Seriously impressive game you had there. Wow.

Reality is just an illusion brought on by a lack of alcohol.

WoT quote: "DishD (5:45:44 PM) ur a bad man Opy, funny as fuk but very Bad!"

QUOTE (Mac Dude @ May 15 2014, 06:47 PM) * I'm in. I'm so serious about this that I've already had 2 practice losses!


#37 nobody813

nobody813

    Champion

  • Atomican
  • 6,533 posts
  • Location:Tasmania

Posted 16 April 2011 - 12:18 PM

Very soon, I'll be having a break from this 2 reasons. Uni and Portal 2

"Nobody, including Nobody, knows what Nobody is doing..." - millen

 

Intel Core i5 4670K | ASRock Z97 Extreme4 | 16GB G.Skill Ares DDR3 | EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 4GB | Cogage Arrow | 500GB Samsung 850 Evo | 2TB & 1TB Seagate 7200.14's | Corsair RM650i | Fractal Design Arc Midi


#38 Opy

Opy

    Primarch

  • Atomican
  • 1,623 posts

Posted 16 April 2011 - 12:58 PM

I just want to force myself to have a break before I burn myself out. :)

Reality is just an illusion brought on by a lack of alcohol.

WoT quote: "DishD (5:45:44 PM) ur a bad man Opy, funny as fuk but very Bad!"

QUOTE (Mac Dude @ May 15 2014, 06:47 PM) * I'm in. I'm so serious about this that I've already had 2 practice losses!


#39 Opy

Opy

    Primarch

  • Atomican
  • 1,623 posts

Posted 17 April 2011 - 06:19 PM

Just played in 3D across 3 screens (5040x1050). FPS dropped to a very playable 35fps. Sometimes, I just love to brag.

Reality is just an illusion brought on by a lack of alcohol.

WoT quote: "DishD (5:45:44 PM) ur a bad man Opy, funny as fuk but very Bad!"

QUOTE (Mac Dude @ May 15 2014, 06:47 PM) * I'm in. I'm so serious about this that I've already had 2 practice losses!


#40 bigtye

bigtye

    Apprentice

  • Quark
  • 84 posts
  • Location:Melbourne

Posted 17 April 2011 - 09:17 PM

Just played in 3D across 3 screens (5040x1050). FPS dropped to a very playable 35fps.
Sometimes, I just love to brag.


That sounds so sweeett. You can brag. How did it look in 3D, do you see the tank tracer smoke trails? And Mowie, 9 kills in the Marder 2, I am not looking forward to you getting your Ferdi at all.

Tye
ibuiltit
e8500 cpu, GB EP45 ds4p, Asus 5850 1gb gpu, Xigmatek S1283 HSF lapped, Asus Xonar DX sound card, TT Armour case, Corsair 750TX psu HDD 750gb & 500gb F1 spinpoint, zboard, G5 mouse, Beyerdynamic DT234 phones, logitech Z263 speakers,
It's like the rage that I feel from being bombarded with stupid is sitting in my sack and squeezing all the life from my balls, . disolusiond




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users