Jump to content


Photo

iOS5.1


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 bowlen

bowlen

    Charge

  • Atomican
  • 3,127 posts

Posted 08 March 2012 - 01:10 PM

So I just updated to 5.1 and the phone is now coming up with 'no sim' & 'SOS only'. What the fucken shit?

Intel i7 3770k | Corsair 32GB Kit DDR3 | Vengeance C9 1600MHz | Samsung 250gb SSD | WD Caviar Green 3tb | WD Caviar Green 2tb | Seagate Barracuda 4tb | WD Black 2TB | AFOX GeForce GTX660 | TI ASRock Z77 Fatal1ty | Professional LGA1155 ATX | Thermaltake Chaser A31 USB3.0 Black Mid Tower | Samsung 21.5" HD LED x 2 | Corsair AX860 860W 80PLUS


#2 Jeruselem

Jeruselem

    Apprentice

  • Atomican
  • 9,647 posts

Posted 08 March 2012 - 01:53 PM

http://www.webpronew...ard-bug-2011-12

This applies to 5.0.1 and 5.0.2 but I suspect 5.1 is a similar beast.
Resident KatyCat Smartphone: HTC Trophy T8686 - WP 7.10.8107.79 (aka Mango updated) Netbook: ASUS EEE PC 1015PN - Win7 Pro, Intel N550@1.5Ghz, 2GB RAM, 250GB WD SATA, nVidia ION2 Laptop: Win8 Home x64, Intel i5-430 @ 2.26Ghz, 4GB RAM, 240GB Corsair SSD, nVidia Geforce GT310 1GB Work PC: Win7 Pro x86, Intel Q9550@2.83Ghz, 4GB RAM, 2 x 250GB SATA, nVidia Quadro FX1700, 600W PSU

#3 bowlen

bowlen

    Charge

  • Atomican
  • 3,127 posts

Posted 08 March 2012 - 04:48 PM

Ended up correcting itself. After about 10 restarts...

Intel i7 3770k | Corsair 32GB Kit DDR3 | Vengeance C9 1600MHz | Samsung 250gb SSD | WD Caviar Green 3tb | WD Caviar Green 2tb | Seagate Barracuda 4tb | WD Black 2TB | AFOX GeForce GTX660 | TI ASRock Z77 Fatal1ty | Professional LGA1155 ATX | Thermaltake Chaser A31 USB3.0 Black Mid Tower | Samsung 21.5" HD LED x 2 | Corsair AX860 860W 80PLUS


#4 Jeruselem

Jeruselem

    Apprentice

  • Atomican
  • 9,647 posts

Posted 08 March 2012 - 04:49 PM

Ended up correcting itself. After about 10 restarts...


10! Better than never.
Resident KatyCat Smartphone: HTC Trophy T8686 - WP 7.10.8107.79 (aka Mango updated) Netbook: ASUS EEE PC 1015PN - Win7 Pro, Intel N550@1.5Ghz, 2GB RAM, 250GB WD SATA, nVidia ION2 Laptop: Win8 Home x64, Intel i5-430 @ 2.26Ghz, 4GB RAM, 240GB Corsair SSD, nVidia Geforce GT310 1GB Work PC: Win7 Pro x86, Intel Q9550@2.83Ghz, 4GB RAM, 2 x 250GB SATA, nVidia Quadro FX1700, 600W PSU

#5 bowlen

bowlen

    Charge

  • Atomican
  • 3,127 posts

Posted 08 March 2012 - 06:21 PM

Yep! I can't really see anything new apart from accessing the camera from the locked screen. That's about it.

Intel i7 3770k | Corsair 32GB Kit DDR3 | Vengeance C9 1600MHz | Samsung 250gb SSD | WD Caviar Green 3tb | WD Caviar Green 2tb | Seagate Barracuda 4tb | WD Black 2TB | AFOX GeForce GTX660 | TI ASRock Z77 Fatal1ty | Professional LGA1155 ATX | Thermaltake Chaser A31 USB3.0 Black Mid Tower | Samsung 21.5" HD LED x 2 | Corsair AX860 860W 80PLUS





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users