Jump to content


Photo

Tapatalk not working


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 once_i_was_a_maggot

once_i_was_a_maggot

    Overlord

  • Atomican
  • 3,185 posts

Posted 16 December 2014 - 08:29 PM

I've tried accessing the forum through tapatalk for a while and every time I get "failed to connect to forum, please check with the forum administrator if the problem persists"

Any ideas on how to fix this?
Now I'm a super fly!

#2 Mr.Twinkie

Mr.Twinkie

    Overlord

  • Atomican
  • 3,328 posts
  • Location:Check your windows....

Posted 17 December 2014 - 02:16 PM

Yeah i've had the same thing.

 

Any thoughts?


PC Specs: ASUS P7P55D-E Deluxe | i7 860 | R9 390 | Corsair TX-750W | 4GB G-Skill Ripjaws + 8GB Corsair Dominator | Antec 902 Case | ASUS MG279Q IPS Freesync Monitor

 

My momma always said I was special.


#3 Nich...

Nich...

    Professional Tart

  • Mod
  • 43,271 posts
  • Location:Mexico

Posted 17 December 2014 - 02:43 PM

I rarely if ever load Atomic up in tapatalk because my nexus7 is too slow and I'm too impatient, but I regularly get notifications on activity here.

I'll fire it up and see what happens.
"I think it is a sad reflection on our civilization that while we can and do measure the temperature in the atmosphere of Venus we do not know what goes on inside our soufflés" -- Nicholas Kurti

#4 smakme7757

smakme7757

    Champion

  • Atomican
  • 4,205 posts
  • Location:Europe

Posted 19 December 2014 - 07:38 PM

Doesn't work for me either.

 

:)



#5 smakme7757

smakme7757

    Champion

  • Atomican
  • 4,205 posts
  • Location:Europe

Posted 28 December 2014 - 08:21 AM

With that being said. Who cares. I just updated Tapatalk and all i can access is "TimeLine", "Trending posts" and some other crap. No way to see actual forums.

 

So I've canned Tapatalk. Wierd they did that to a pretty decent application.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users