Jump to content


Photo

Ubuntu search not working


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 NZT48

NZT48

    Journeyman

  • Atomican
  • 196 posts

Posted 08 September 2015 - 07:42 PM

I did a fresh install of Ubuntu 14.04.3 LTS and the search feature with the icon up the top left is not working. It's as if there is a windows but nothing in it. Any ideas?



#2 Master_Scythe

Master_Scythe

    Titan

  • Hero
  • 19,926 posts
  • Location:QLD

Posted 11 September 2015 - 02:28 PM

Since its a fresh install, I assume you've tried a format and reinstall?


Wherever you go in life, watch out for Scythe, the tackling IT support guy.

"I don't care what race you are, not one f*cking bit, if you want to be seen as a good people, you go in there and you f*ck up the people who (unofficially) represent you in a negative light!"


#3 NZT48

NZT48

    Journeyman

  • Atomican
  • 196 posts

Posted 12 September 2015 - 04:48 PM

Yes. Yes you do.

 

I don't have the computer any more. Next time I will see if the same thing happens.



#4 joemeow

joemeow

    Initiate

  • Quark
  • 21 posts

Posted 21 September 2016 - 11:27 PM

did you post this question in askubuntu ?



#5 Jeruselem

Jeruselem

    Guru

  • Atomican
  • 13,583 posts
  • Location:Not Trump-Land

Posted 22 September 2016 - 09:32 AM

Is that what they call "Ubuntu Dash"


Cortana at your service


#6 joemeow

joemeow

    Initiate

  • Quark
  • 21 posts

Posted 27 September 2016 - 11:36 PM

Is that what they call "Ubuntu Dash"

i see



#7 Jeruselem

Jeruselem

    Guru

  • Atomican
  • 13,583 posts
  • Location:Not Trump-Land

Posted 28 September 2016 - 08:25 AM

It's just Ubuntu's version of windows search.

Cortana at your service





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users