Jump to content


Photo

Dead mobo?


Best Answer Director, 28 October 2016 - 06:11 PM

No.

 

But not to worry, I had a bent pin on my VGA cable which threw me as I was only using the other day no probs.  Replaced the cable so I can get into it now. :)

 

(dumbarse me)

Go to the full post


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Director

Director

    Immortal

  • Hero
  • 40,460 posts

Posted 28 October 2016 - 05:51 PM

Just got one in to look at , She reckons she had a virus and now windows wont work...  Anyway, I plug it in, no bios beep and nothing on screen, though it does seem to power up OK.  If I take the ram out it gives me the usual error beeps. Have tried different ram and taking out the GPU.

 

Any ideas?


"The most powerful tool in the hand of the opressor is the mind of the opressed."-- Steve Biko

Those Who Dance Are Considered Insane by Those Who Can’t Hear the Music.


#2 Jeruselem

Jeruselem

    Guru

  • Atomican
  • 14,097 posts
  • Location:Not Trump-Land

Posted 28 October 2016 - 06:05 PM

So you don't even get a bios screen?

MTM NBN with FTTP/FTTH, FTTN, FTTC/FTTdp, HFC and Satellite. Buffering included


#3 Director

Director

    Immortal

  • Hero
  • 40,460 posts

Posted 28 October 2016 - 06:11 PM   Best Answer

No.

 

But not to worry, I had a bent pin on my VGA cable which threw me as I was only using the other day no probs.  Replaced the cable so I can get into it now. :)

 

(dumbarse me)


"The most powerful tool in the hand of the opressor is the mind of the opressed."-- Steve Biko

Those Who Dance Are Considered Insane by Those Who Can’t Hear the Music.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users