Jump to content
Forum upgrade is live! Read more... ×
Chaos.Lady

NEW FORUM ISSUES HERE PLEASE (Atomic v.π)

Recommended Posts

I have a random question about the font. It has been such a long time I dont really remember now, but is the font still our beloved "atomic font"...what was it again...i cant remember. I downloaded it years ago and used it to type up my school essays etc lol.

 

No biggie if its different now, just wondering :)

Eurostyle (Eurostile...) something something

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daily Updates seem to have been implemented for everything I ever commented on from 2009. Filled my inbox up real quick!

 

On the other hand it reminded me I havent been on here in a while, so maybe iot was the marketing team?

Let me know if this is still an issue, I checked/changed the defaults for notifications, but I'm not sure if that's for your current account or only newly made ones.

(you can, of course, change your own defaults in your profile - my settings > notifications, or something)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably been mentioned already, but I'll mention again.

 

I can't edit my posts.

 

I made a typo I went to fix up.

 

I can quote, multiquote, report, share on media. You get the idea.

 

AD

 

WTF. I can edit here?

 

The option is NOT there on my post I just made in Green Room.

 

edit again.

 

AND NOW I CAN!

 

Something fishy going on here. I see where the edit button is, but I swear black and blue that when I replied in the Green Room, the button wasn't there. when it appeared here, it was "There" again.

Edited by AccessDenied

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nich is probably playing with something.

 

Or else we can blame him anyway.

 

 

We have a member group that can't edit. Unless you were put in that for a period... I'm not sure.

 

 

But I still blame nich.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Request, rather than bug report: Could we have a few lines more edit window, please? I'm getting claustrophobia, and flashbacks to my lcd "word processor" (glorified electric typewriter, really).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you not able to drag it bigger using the bottom right corner?

...You know, I never even saw that triangle before. You didn't just magic that in, did you? ;P

 

Right, n/m. That's much more acceptable.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A week ago, I could drag any of the text input fields to any shape I wanted - I assume it was part of Firefox. Now, they are a fixed width but can be dragged up and down - I assume part of the edit/reply field's javascript.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Latest version of Firefox Nich. Sorry.

 

It's entirely possible you were in the middle of some change somewhere and I just happened to be in the middle of it when I the Post button.

 

So, how about, if it doesn't happen again, it was a glitch in the Matrix, and we'll blame Chaos? :P

 

(Love you Chaos!! Wizard wasn't it?)

 

AD

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wasn't changing anything. Let's definitely blame Chaos. She's the only deity online, she deserves it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's NICH I TELL YOU!!!

 

 

Thanks AD. Will look into it.

 

Wait - are you SURE you are logged in when it happens?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ooohh. Right. I don't need to img tag anymore..

 

I'll leave it there as a shame post for me to remember.

 

AD


Happened again for me on just this post!

 

So. I'll add.

 

Firefox. V31.0

"No updates available"

 

Plugins:

Sharemenot

Adblock Plus

Foxy Proxy (Disabled at present)

 

Hope that helps.

 

AD

Share this post


Link to post
Share on other sites

As a follow up AD, does it come back when you force refresh the page, to make sure it's not some weird caching issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll try it now.. I'm going to try to edit this post.

 

AD

 

OK. Post = No Edit.

 

Press F5 (not FORCE. So not clearing cache) and I can edit.

Edited by AccessDenied

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmmm. Wierd caching issue?

 

We had those earlier but I thought EA fixed 'em. That IS what it looks like though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another test. This is from Chrome. I don't use chrome normally. No plugins.

 

AD

 

No edit button until I pressed F5

Edited by AccessDenied

Share this post


Link to post
Share on other sites

Next test.. Complete history clear. Cache. Cookies. The lot.

 

Posting now.

 

AD

 

Nope. No go. Had to press F5. Once I press F5, I get edit.

 

Going to try with safe mode next. See whether it's that. Bare with me.

Edited by AccessDenied

Share this post


Link to post
Share on other sites

um, no luck with spellchecker yet ?

 

what do you mean by spellchecker?

 

The forums never had a spellchecker, that is something your browser has.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. This is Internet Explorer (I have NEVER used Internet Explorer.)

No Add-ons.

 

I have exited all browsers. Opened Control Panel. Used Internet options. CLEARED EVERYTHING!

 

Test again.

 

AD

 

FAULT REMAINS! (F5 for this edit).

 

Furthermore, edit really sucks in IE. The cursor defaulted to top. But that's IE being sucky.

Edited by AccessDenied

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×